Tekstil braided selang hidrolik (DIN en 854 2TE) - Cina Tianma

Tekstil braided selang hidrolik (DIN en 854 2TE)

Pondok Description:

Konstruksi selang Ieu ngawengku hiji tube jero  karét tahan minyak-sintétik, a tulangan untun tekstil tunggal, sarta hiji panutup karét sintétik minyak jeung cuaca-tahan.

Aplikasi :  cairan hidrolik, kayaning glycols, minyak mineral, suluh, minyak bumi, pangan emulsion, hidrokarbon, jsb

Suhu bisa dipake : Ti -40 ℃ nepi ka + 100 ℃


jéntré produk

Tags produk

Rujukan spésifikasi DIN en 854 2TE

bore Norminal

 ukuran

jero diaméterna

luar diaméterna

gawe bareng
tekenan

 buktina
tekenan

peupeus
tekenan

Min.Bend Grup Nagara

beurat

mm

inci

mnt

max

mnt

max

Mpa

psi

Mpa

psi

Mpa

psi

mm

kg / m

5

3/16

4.9

5.2

11,0

12,6

8

1160

16

2320

32

4640

35

0,117

6

1/4

6.4

6,9

12,6

14,2

7,5

1090

15

2175

30

4350

40

0,139

8

5/16

7,9

8,4

14,1

15.7

6,8

990

13,6

1970

27,2

3945

50

0,157

10

3/8

9,5

10,0

15.7

17,3

6.3

910

12,6

1830

25,2

3655

60

0,183

12

1/2

12,7

13,3

18,7

20,7

5,8

840

11,6

1680

23,2

3365

70

0,222

16

5/8

15,8

16,5

22,9

24,9

5

725

10

1450

20

2900

90

0,316

19

3/4

18,8

19,8

26,0

28,0

4.5

650

9

1305

18

2610

110

0,37

25

1

25,4

26,2

32,9

35,9

4

580

8

1160

16

2320

150

0,547


  • Saméméhna:
  • Hareup: