PTFE selang (Sae 100R14) - Cina Tianma

PTFE selang (Sae 100R14)

Pondok Description:

Konstruksi : selang Ieu ngawengku hiji tube PTFE jero sarta panutup kawat untun stainless steel.

Aplikasi :  cairan hidrolik, corrosive, cair dahareun jeung gas suhu jeung cair, jeung sajabana

Suhu bisa dipake :  Ti -60 ℃ nepi ka + 260 ℃


jéntré produk

Tags produk

Rujukan spésifikasi Sae 100R14

bore Norminal

 ukuran 

jero diaméterna

luar
diaméterna

gawe bareng
tekenan

buktina
tekenan

peupeus
tekenan

Min.Bend Grup Nagara

beurat

mm

inci

mnt

max

mnt

max

Mpa

psi

Mpa

psi

Mpa

psi

mm

kg / m

5

3/16

4.4

5.2

7.1

8,2

10,5

1520

34,5

5000

68,9

9990

50

0,07

6.3

1/4

6,0

6,9

8.9

10,1

10,5

1520

31

4495

62

8990

75

0,09

8

5/16

7,5

8,4

10,4

11,6

10,5

1520

27,6

4000

55,2

8005

100

0,13

10

3/8

9,1

10,0

12.2

13,4

10,5

1520

24,1

3495

48,3

7005

125

0,15

11

13/32

9,9

10,9

12,9

14,3

7

1015

20,7

3000

41,4

6000

135

0,16

12,5

1/2

12,3

13,3

15,3

16,8

5.6

810

20,7

3000

41,4

6000

165

0,21

16

5/8

15,3

16,5

18,6

20,1

5.6

810

17,2

2490

34,5

5000

200

0,26

19

3/4

18,4

19,6

21,3

23,3

5.6

810

16,8

2435

27,6

4000

230

waktos 0.32

22

7/8

21,4

23,0

24,6

26,9

5.6

810

12,1

1750

24,1

3495

230

0,36

25

1

24,6

26,2

27,8

29,8

5.6

810

12,1

1750

24,1

3495

300

0,45


  • Saméméhna:
  • Hareup: