•  rubber hoses
  • 未标题-2
  •  rubber hoses
  • parusahaan Honor

    parusahaan Honor

    Juancheng Tianma karét & Plastik Co., Ltd. ieu lokasina di Juancheng County, Propinsi Shandong. Kami produsén profésional ti hoses karét kalawan skala produksi badag ...
  • Ihtisar parusahaan

    Ihtisar parusahaan

    Sanggeus leuwih ti sapuluh taun ngembangkeun ajeg, pausahaan kiwari nyertakeun wewengkon 40.000 méter pasagi sarta ngabogaan 15.000 méter pasagi standardized workshop. Aya sagemblengna 100 pagawe na leuwih ti 10 insinyur, kaasup 5 insinyur senior.
  • ngeunaan Produk

    ngeunaan Produk

    Simkuring boga rupa-rupa sarta spésifikasi lengkep produk. Produk dibagi kana tilu seri: kawat spiral karét selang, kawat braided selang karét sarta braided tekstil selang karét, nu dihasilkeun nurutkeun Sae baku, standar DIN tur baku GB.
  • 34234

Ngeunaan TM selang

Juancheng Tianma karét & Plastik Co., Ltd. ieu lokasina di Juancheng County, Propinsi Shandong. Kami produsén profésional ti hoses karét kalawan skala produksi badag. Pausahaan ieu diadegkeun taun 2006 ku Ibu kadaptar ti RMB 12 juta.

  • Taun 2008, urang dicandak ka bijil Kasalametan ngeunaan persetujuan Pikeun Produk Pertambangan.
  • Taun 2010, pausahaan didaptarkeun " C HENWANG" dagang.
  • Dina 2011, urang dicandak ka sertipikat kualifikasi ékspor selang.

Dina 2014, urang ...

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.