hose PTFE (SAE 100R14) - China Tianma

hose PTFE (SAE 100R14)

Përshkrim i shkurtër:

Ndërtimi : Ky çorape përbëhet nga një kamerdare PTFE dhe një çelik bishtalec teli mbuluar.

Aplikimet :  lëngjet hidraulike, gërryese, lëngjeve dhe gazeve ushqim temperaturë të lartë dhe lëngjeve, etj

Temperatura e punës :  Nga -60 ℃ deri në + 260 ℃


Detail Product

Produkt Tags

Referenca Specifikimet SAE 100R14

Bore Norminal

 madhësi 

brenda Diametri

jashtë
Diametri

Duke punuar
nën presion

dëshmi
nën presion

Burst
nën presion

Min.Bend Radius

peshë

mm

inç

min

max

min

max

Mpa

psi

Mpa

psi

Mpa

psi

mm

kg / m

5

3/16

4.4

5.2

7.1

8.2

10.5

1520

34.5

5000

68.9

9990

50

0.07

6.3

1/4

6.0

6.9

8.9

10.1

10.5

1520

31

4495

62

8990

75

0.09

8

5/16

7.5

8.4

10.4

11.6

10.5

1520

27.6

4000

55.2

8005

100

0.13

10

3/8

9.1

10.0

12.2

13.4

10.5

1520

24.1

3495

48.3

7005

125

0.15

11

13/32

9.9

10.9

12.9

14.3

7

1015

20.7

3000

41.4

6000

135

0.16

12.5

1/2

12.3

13.3

15.3

16.8

5.6

810

20.7

3000

41.4

6000

165

0.21

16

5/8

15.3

16.5

18.6

20.1

5.6

810

17.2

2490

34.5

5000

200

0.26

19

3/4

18.4

19.6

21.3

23.3

5.6

810

16.8

2435

27.6

4000

230

0.32

22

7/8

21.4

23.0

24.6

26.9

5.6

810

12.1

1750

24.1

3495

230

0.36

25

1

24.6

26.2

27.8

29.8

5.6

810

12.1

1750

24.1

3495

300

0.45


  • Previous:
  • Next: