Advantage Company

JI0A21971

Company Honor

Juancheng Tianma gome dhe plastike Co, Ltd ndodhet në Juancheng Qarkut, Shandong Province. Ne jemi një prodhues profesional të hoses gome me një shkallë të madhe të prodhimit. Kompania është themeluar në vitin 2006 me një kapital të regjistruar RMB 12 milionë.

  • Në vitin 2008, kemi marrë certifikatën standarde të sigurisë.
  • Në vitin 2010, kompania e regjistruar "CHENWANG" markën 
  • Në vitin 2011, kemi marrë certifikatën e zorrës eksportit kualifikimit.
  • In2014, ne kemi kaluar ndërkombëtare ISO9001 sistemit të menaxhimit të cilësisë: 2008.

Company Overview

Pas më shumë se dhjetë vjet të zhvillimit të qëndrueshëm, kompania tani mbulon një sipërfaqe prej 40.000 metra katrore dhe ka 15.000 metra katrore punëtori standardizuar. Nuk janë krejtësisht të 100 punëtorë dhe më shumë se 10 inxhinierë, duke përfshirë 5 inxhinierë të lartë. Kompania ka forcë të fuqishme teknike, pajisje të shkëlqyer përpunim mekanik, pajisje të plotë testimi, teknologji të përparuara të prodhimit dhe të përsosur të sistemit të menaxhimit të cilësisë. kapacitet vjetor të prodhimit tonë është 6million metra me cilësi të qëndrueshme dhe të besueshme.

në lidhje me produktin

Ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë dhe specifikimet e plotë e produkteve. Produktet janë të ndarë në tri seri: tela çorape spirale gome, çorape tela endur gome dhe tekstile endur gome, të cilat janë prodhuar sipas standardeve SAE, standarde DIN dhe GB standard.The produktet janë përdorur gjerësisht në makineri inxhinierike e brendshme, të transportit të energjisë elektrike , hekur dhe çelik shkrirjes, minierat e qymyrit, ndërtimi, industria, fushën e naftës, mbrojtjen nga zjarri dhe fusha të tjera. Në të njëjtën kohë, produktet eksportohen në Shtetet e Bashkuara, Evropë, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore dhe vendet dhe rajonet e tjera, dhe janë pranuar mirë nga përdoruesit vendas dhe të huaj.