2018 Кина гума конференција

123123

На 28. март, 2018 година Кина гума конференција се одржа во Шангри-Ла Хотелот, Кингдао. Повеќе од 1.000 професионалци од повеќе од 20 земји учествуваа на конференцијата да се продолжи со развојот на индустријата.Време на мислењето: Март-28-2018