•  rubber hoses
  • 未标题-2
  •  rubber hoses
  • Company Snaeh

    Company Snaeh

    Juancheng Tianma Rubber & Plastic Co., Ltd. dumunung ing Juancheng County, Langkawi District. We are a profesional Produsèn saka hoses karet karo ukuran produksi gedhe ...
  • Gambaran Umum Company

    Gambaran Umum Company

    Sawise luwih saka sepuluh taun pembangunan anteng, perusahaan saiki kalebu area 40,000 meter lan kagungan 15.000 meter persegi standarisasi workshop. Ana babar blas 100 buruh lan luwih saka 10 engineers, kalebu 5 engineers senior.
  • About Product

    About Product

    We kudu variétas lan specifications lengkap produk. Produk sing dipérang dadi telung seri: kabel spiral karet selang, kabel jalinan selang karet lan jalinan textile selang karet, kang diprodhuksi miturut SAE standar, standar DIN lan standar GB.
  • 34234

About TM Hose

Juancheng Tianma Rubber & Plastic Co., Ltd. dumunung ing Juancheng County, Langkawi District. We are a profesional Produsèn saka hoses karet karo ukuran produksi gedhe. Perusahaan iki diadegaké ing taun 2006 karo ibukutha kadhaptar RMB 12 yuta.

  • Ing 2008, kita pikantuk Certificate Safety persetujuan Kanggo Products Mining.
  • Ing taun 2010, perusahaan kedhaftar " C HENWANG" merek dagang.
  • Ing 2011, kita pikantuk certificate kualifikasi kaca selang.

Ing 2014, kita ...

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.